Natuurlijke anabolen kuur kopen, veilig en zonder bijwerkingen

probolan 50 pillen

Probolan 50

 • v.a €59,99
 • Pillen
 • Geen bijweringen
 • Tot 400 procent meer testosteron

Bezoek website >>spier verstekeres

Muscle Booster

 • v.a €49,95
 • Pillen
 • Natuurlijke spiermassa opbouwer
 • Vetverbrander

Bezoek website >>


kracht training supplementen van metadrol

Metadrol

 • v.a € 46,00
 • Pillen
 • Meer spiermassa
 • Bewezen laboratorium tests

Bezoek website >>


Het is niet voor niets dat steeds meer amateursporters kiezen voor een anabool kuurtje. Het starten van zoon kuurtje brengt namelijk diverse voordelen of positieve effecten met zich mee, die in onderstaande tekst uitgebreid beschreven worden.

Ten eerste zorgen anabole steroïden voor een verhoogde proteïnesynthese. Zonder anabole steroïden worden proteïnen constant opbouwd en afgebroken door het lichaam, waarbij er een bepaalde balans ontstaat. Start je met een anabool behandeling, dan wordt deze balans verstoord. Zo worden er op dit moment meer proteïnen aangemaakt en minder proteïnen afgebroken, waardoor je meer proteïnen in je lichaam hebt. Daarnaast zorgt anabolen kopen niet alleen voor een verhoogde proteïnesynthese, maar ook voor een stimulerende werking op de rode bloedcellen. Door deze stimulerende werking op de rode bloedcellen ontstaat er een verhoging van de zuurstofcapaciteit van het lichaam, waardoor je een groter uithoudingsvermogen hebt. En omdat je met een groter uithoudingsvermogen langer en harder kunt sporten, geeft een testosteron verhoger jou de mogelijkheid om je grenzen te verleggen en nog harder te trainen.

Bovendien zorgt steroïden kopen voor een verbeterd immuunsysteem. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dit betekent simpelweg dat je door het volgen van kuren minder gevoelig bent voor infecties. Zo word je door een anabolen kuur minder snel ziek, voel je je beter en kun je dus beter en meer sporten.

Daar komt nog bij dat je door kustmatige hormen niet alleen meer proteïne in je lichaam krijgt, een beter uithoudingsvermogen krijgt en een beter immuunsysteem krijgt, maar dat je spieren ook beter herstellen na een work-out. Hierdoor krijgen je spieren sneller en beter de kans om te groeien, waardoor je sneller resultaat ziet na een work-out. En omdat het ook een positief effect kan hebben op de psychologie van sporters, wordt de drang om te presteren bij sporters groter en wordt de motivatie om meer te trainen dus ook hoger.

Tot slot zorgen anabole steroïden en testosteron voor een stimulering van het groeihormoon dat zorgt voor een hogere calciumafzetting in het beendergestel, een verhoging van de zogeheten glycogeenopslag en een verhoogde staat van concentratie. Al met al draagt het volgen van een anabool kuurtje dus niet alleen bij aan verbeterde lichaamsfuncties door bepaalde lichamelijke gevolgen, maar ook door verbeterde prestaties na het sporten. Dit komt niet alleen door de snellere opbouw van spieren, maar ook door het feit dat de spieren beter herstellen na de work-out en sporters door de anabolen kuur meer motivatie krijgen om hard te trainen.

bekende gebruiker

De nadelen van een steroïden kuur

Helaas brengt het nemen van Steroïde niet alleen maar voordelen met zich mee. Was dit wel het geval, dan zou iedere sporter ter wereld het middel nu waarschijnlijk wel gebruiken. Echter, door de mogelijke nadelen die je kunt ervaren kiezen sommige sporters er bewust voor om de anabolen te laten liggen en op eigen kracht verder te trainen. Meer over de nadelen lees je in onderstaande tekst.

Ten eerste is het volgen van een anabolen kuur niet volledig zonder risico’s. Het kopen van een anabolen kuur kan namelijk ook diverse negatieve bijwerkingen met zich meebrengen, waardoor je als sporter te maken kunt krijgen met tijdelijke of zelfs permanente gezondheidsproblemen. De meest voorkomende bijwerkingen van een anabolen kuur, zijn de volgende:

 1. Acne op het hoofd, op de borstkas en op de rug.
 2. Ontwikkeling van borsten bij mannen. Dit verschijnsel wordt gynaecomastie genoemd en wordt veroorzaakt door oestrogeenvorming in het lichaam bij het volgen van een anabolen kuur.
 3. Leveraandoeningen, zoals tumoren, levercirrose en geelzucht. Deze problemen komen niet bij iedereen voor, maar voornamelijk bij mensen die te veel anabolen innemen en de anabolen oraal innemen.
 4. Klachten in het maagkanaal en in het darmkanaal. Hier kunnen tevens bloedingen ontstaan.
 5. Prostaatvergroting bij mannen, waardoor zij moeite krijgen met urineren.
 6. Straie of striemen op de huid door de snel groeiende spiermassa.
 7. Een opgezwollen gezicht door het vasthouden van vocht.
 8. Een te hoge bloeddruk.
 9. Afname van goede cholesterol in het lichaam.
 10. Krimping van de testikels. Dit kan tijdelijk zijn, maar ook permanent.
 11. Impotentie, terwijl er sprake is van een verhoogde seksuele lust.
 12. Stoornissen in de bloedstolling. Heb je bijvoorbeeld een wondje, dan kan het erg lang duren voor dit wondje genezen is.
 13. Bij vrouwen kan er sprake zijn van het mannelijker worden van het lichaam. Dit betekent dat men te maken kan krijgen met gezichts- en lichaamsbeharing, verdieping van de stem, ontregeling van de menstruatiecyclus en zelfs vermindering van de vrouwelijke geslachtskenmerken.

Daarnaast is het zelfs mogelijk dat je door een synthetische testosteron kuur te maken krijgt met ernstige hartproblemen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de kans op hartfalen door het volgen van een anabolen kuur drastisch verhoogd wordt. Zo werden er ooit zeventien bodybuilders na het volgen van een anabolen kuur getest op de functie van hun hart. Bij vijftien van deze bodybuilders was er sprake van een verdikte hartspier: een ernstige aandoening die het inspanningsvermogen en functioneren van het lichaam vermindert. Ongeveer 5 procent van de bodybuilders die vaak een synthetische testosteron kuur volgt, overlijdt uiteindelijk aan deze aandoening.

Zoals je ziet, is het bestellen van een anabolen kuur dus zeker niet zonder gevaar. Daar komt nog bij dat niet alle anabole steroïden op de markt van goede kwaliteit zijn, waardoor de kans op negatieve gezondheidseffecten na het volgen van een anabolen kuur nog groter is. Het feit dat er veel onbetrouwbare, illegale en onzuivere anabole steroïden op de markt zijn en dat deze vaak moeilijk te onderscheiden zijn van goede anabole steroïden, is dan ook het tweede belangrijke nadeel van het volgen van een anabolen kuur. Hierdoor is het namelijk lastig om de juiste kunstmatige hormonen aan te schaffen en jezelf te beschermen tegen de mogelijke bijwerkingen van een anabolen kuur, zoals hierboven beschreven.

Tot slot kan het gebrek aan begeleiding bij het volgen van een anabolen kuur ook als nadeel worden gezien. Doktoren mogen je alleen kunstmatige hormonen voorschrijven als je deze medisch gezien nodig hebt en is dit niet het geval, dan zal je op eigen houtje op zoek moeten gaan naar de juiste kunstmatige hormonen en deze op eigen initiatief en in eigen verantwoordelijkheid moeten gebruiken. Kortom: heb je geen medische aanleiding om gebruik te maken van kunstmatige hormonen, dan sta je er alleen voor. Zeker als je niet veel verstand hebt van kunstmatige hormonen en nog nooit een anabolen kuur hebt gevolgd, kan het gebrek aan begeleiding bij het volgen van een anabolen kuur zeker als groot nadeel worden gezien.

De negatieve effecten van een anabolen kuur kopen

Hoewel je jezelf nooit helemaal kunt beschermen tegen alle negatieve bijwerkingen van synthetische steroïden, zijn er wel tips die je kunt opvolgen om het risico op negatieve bijwerkingen te verkleinen wanneer je een steroiden kuurtje gaat kopen. Dit betreft de volgende tips:

 1. Lees je goed in voor je start met een het kopen van een anabolen kuur. Als je zonder enige voorbereiding en kennis start, is de kans groot dat dit fout gaat en je de kuur verkeerd volgt. En als je een kuur verkeerd volgt, heb je weer meer kans om met de negatieve effecten van een anabolen kuur in aanraking te komen.
 2. Begin nooit met kunstmatige hormonen als je jonger bent dan 21 jaar, tenzij dit wordt aangeraden door de dokter. Begin je op eigen houtje met kunstmatige hormonen als je jonger bent dan 21 jaar, dan kan dit de groei van je lichaam remmen. Dit betekent dat je lichaam niet groter wordt door de kunstmatige hormonen, maar juist kleiner wordt.
 3. Koop alleen zuivere anabolen. Dit zijn synthetische testosteron die in een laboratorium gemaakt zijn en geen schadelijke stoffen bevatten, die het lichaam mogelijk schade aan kunnen brengen. Om zeker te weten dat je goede anabolen hebt gekocht, kun je deze op eigen initiatief laten testen.
 4. Volg altijd de regels van de testosteron kuur die je volgt. Neem nooit meer in dan de aanbevolen hoeveelheid anabolen en volg de kuur nooit langer dan wordt aangeraden. Doe je dit wel, dan neem je te veel anabolen in en heb je dus meer kans op negatieve bijwerkingen.
 5. Neem altijd zes maanden rust na het volgen van een anabolen kuur. Je lichaam heeft namelijk tijd nodig om te herstellen van de anabolen kuur en in dit nieuwe ritme te komen. Rust nemen betekent niet dat je niet mag sporten, maar betekent wel dat je enkele maanden geen anabolen mag gebruiken.
 6. Zoek begeleiding als je hier behoefte aan hebt. Dit kan bij een arts, maar ook bij een andere professional. Helaas is de kans groot dat je deze begeleiding niet kunt krijgen van jouw arts, omdat deze je afraadt anabolen te gebruiken en je niet wil adviseren over het gebruik van synthetische testosteron. Is dit het geval en kun je geen hulp krijgen van je arts, dan kun je bij behoefte aan begeleiding op zoek gaan naar een andere professional.
 7. Steroïden gaan altijd samen met de drie pijlers hard trainen, goed eten en goed rusten. Train je niet, eet je niet voldoende of slaap je niet genoeg? Dan is het niet verstandig om een kuur te volgen.

Net zoals bij andere middelen geldt dat je bij kunstmatige hormonen goed moet nadenken of je hiermee wil beginnen. Zoals je ziet, zijn er vele positieve effecten waar je van kunt profiteren als je kunstmatige hormonen gebruikt. Echter, bepaal voor jezelf of deze positieve effecten zwaarder wegen dan de mogelijke nadelen of negatieve effecten van kunstmatige hormonen. Heb je besloten dat dit het geval is en wil je inderdaad beginnen met steroïden, dan kun je bovenstaande tips raadplegen om dit op een verstandige manier te doen.

Door verantwoord en veilig om te gaan met kunstmatige hormonen, kun je in korte tijd veel doelen bereiken. Wil jij ook op de lijst met succesvolle gebruikers van anabolen komen te staan? Ga dan altijd veilig en verantwoord om met dit middel en zorg er op deze manier voor dat je niet op de lijst met benadeelde sporters komt te staan, die door anabolen kopen in aanraking zijn gekomen met diverse lichamelijke problemen.

Links

Snel spieren kweken met de juiste krachttraining

https://www.youtube.com/watch?v=ctqCONtmiTQ

De meeste mensen die beginnen met sporten hebben een ideaal beeld voor ogen waaraan zij zich graag willen meten. Echter is het niet voor iedereen weggelegd om dit beeld ook daadwerkelijk te behalen. Sommige mensen haken daardoor na een aantal maanden of zelfs weken al af. Het ontbreekt vaak aan goede training, goed voedsel of een goede anabolen kuur. Hieronder enkele tips hoe je snel spieren kweken kunt.

Het trainen van je lichaam is één van de belangrijkste om snel spieren te kunnen kweken. Er zijn vele schema’s te vinden die je kunt volgen. Enkele algemene punten die altijd terugkomen bij snel spieren kweken door te trainen is dat je een aantal keer per week verschillende spiergroepen moet trainen. Daarnaast worden vaak ook de grote spiergroepen per dag behandeld. Zo kun je bijvoorbeeld op de eerste trainings dag van de week je borst en triceps trainen. Dit doe je bijvoorbeeld doormiddel van opdrukken, dips en benchpressen. De volgende training dag laat je deze spiergroepen met rust en train je specifiek je rug en biceps. Dit doe je bijvoorbeeld door bicep curls en chin-ups. De derde trainings dag pak je andere spiergroepen, bijvoorbeeld je schouders en benen. Deze spiergroepen kun je trainen door bijvoorbeeld het uitvoeren van lunges, leg extensions en buikspieroefeningen. Op deze manier pak je in drie trainingen alle grote spiergroepen aan. Als je een dergelijk schema voor langere tijd volgt kan je snel spieren kweken.

Snel spieren kweken door voeding

Naast het trainen van je lichaam is ook goede en gezonde voeding en anabolen gebruiken van groot belang bij het snel spieren kweken. Zonder goede voeding is het snel spieren kweken bijna niet mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld een speciaal dieet volgen. In de meeste gevallen moet je voor snel spieren kweken meer eten dan dat je lichaam eigenlijk nodig heeft. De voedingsstoffen wat je lichaam dan over heeft zet je om in spieren. Het omzetten van overtollig voedsel in spieren doe je weer door goed te trainen. Eén aspect van een goed dieet om snel spieren te kweken is dat je veel eiwitten moet innemen. Dit doe je door bijvoorbeeld veel kwark te eten. Ook zit er veel eiwit in grote stukken vlees en in eieren. Je kunt ook gebruik maken van eiwitshakes om aan je eiwitten te komen.

Leave a Reply