Natuurlijk is het een goede vraag om te ontdekken of anabolen veilig zijn. Er zijn natuurlijk volop cowboy verhalen waardoor je geen anabolen wilt gaan gebruiken. Ook zijn er verschillende internationale instanties welke het gebruik van anabolen afraden. De vraag “zijn steroïde veilig?” is daarom ook zeer terecht. Laten we het met je bespreken.

De eerste regel bij anabolen is dat je het niet moet gebruiken als je jonger dan 22 jaar bent. Het is beter om te wachten tot je 26 of zelfs 27 jaar oud bent. Kunstmatige hormonen zijn niet goed voor een lichaam wat nog niet volgroeid is. Het lichaam zal zich namelijk veranderen als je toch anabolen gaat gebruiken. Denk hierbij aan het stoppen van de groei en ook onomkeerbare schade aan je lichaam. Hier zal je later veel spijt van krijgen. Je hormoonproductie is trouwens op volle gang als je nog geen 22 bent en het is nog niet nodig om anabolen te gaan gebruiken. Als je ouder wordt, dan neemt de productie van testosteron in je lichaam af. Het is hierdoor beter om dan (pas) anabolen te gaan gebruiken.

snel spieren kweken met fitnes

Zorg eerst voor een goede basis!

Als je steroïden wilt gaan gebruiken dan is het goed om eerst een sterke basis te krijgen. Het is belangrijk om volop te trainen. Train drie keer per week of vaker. Leer je lichaam kennen en weet waar de grenzen liggen. Eet ook gezond en slaap voldoende. Door op een juiste manier alles goed te combineren ontstaat er een geweldige balans wat de juiste basis is voor jouw lichaam om het aan te gaan vullen met anabolen. En dan zijn ze wel veilig.

De status van je lichaam is van groot belang om te kunnen inschatten of het gebruiken van steroïden goed is voor jou. Laat bij een dokter je lichaam controleren. Denk hierbij aan he bloed, het hart, de nieren en ook de lever. Natuurlijk is het ook beter om niet te roken, geen drugs te gebruiken en minimaal alcohol te nuttigen. Anabolen zijn niet goed voor mensen met een hart of lever aandoening.

Iets waar te voor staat is niet goed. En dat geldt ook bij kunstmatige hormonen. Als je te veel  gebruikt dan is dit schadelijk voor je lichaam. Let erop dat je niet teveel anabolen gaat gebruiken. Een normale man maakt 50 tot 70 milligram aan testosteron per week aan. Je kunt natuurlijk niet opeens een factor tien hiervan gaan innemen.
Doe een keer per jaar een anabolenkuur of maximaal twee kuren. Laat je lichaam goed rusten na de kuur.

Als je een gezond lichaam hebt, geen overdosis gebruikt van de anabolen en eens per jaar een kuurtje doet dan kan het weinig kwaad. Ken echter je grenzen en neem niet meer anabolen dan goed voor je zijn. Daar kun je namelijk wel eens spijt van krijgen.

 

 

Anabolen bestellen, all you need to know

Als je anabolen wilt bestellen dan is het goed om te letten op de kwaliteit. Er zijn verschillende keuzemogelijkheden. De anabolen zijn vooral gericht op bodybuilders. Het is altijd slim om te informeren bij anderen waar ze hun kunstmatige spiergroeiers voor bestellen. Op die manier krijg je een stukje feedback en weet je dat je de juiste bestelling plaatst.

Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden om anabolen te bestellen. Soms is het mogelijk om ze bij je sportschool te krijgen. Ook kun je ze krijgen via het internet. Het internet heeft volop gemakken te bieden en dat zorgt ervoor dat op een fijne manier anabolen bestellen kunt. Je plaatst de bestelling via het internet en vervolgens krijg je de anabolen thuisbezorgd. Het kan eigenlijk niet gemakkelijker. Hierna kun je aan je anabolen kuur gaan starten om je lichaam te zien veranderen.

Natuurlijk is het verleidelijk om snel spier groeiers te bestellen bij een goedkope leverancier. Het is echter beter om niet een onbekend product uit te gaan testen. Ga naar een bekende en aanbevolen leverancier van anabolen, zodat je geen namaak anabolen krijgt. Door jezelf goed te informeren is het mogelijk om volop te genieten van een goed product. Een product wat doet wat je ervan verwacht en je niet voor verrassingen zet.

Integriteit en een goede naam

Bij het uitzoeken van een webshop om te bestellen is het goed om te kijken hoe lang ze al op de markt zijn. Je wilt natuurlijk niet bij een eendagsvlieg een bestelling plaatsen. Het is beter om bij een doorgewinterde partij een bestelling voor anabolen te plaatsen. Men heeft al een goede naam opgebouwd en zal die niet graag te grabbel willen gooien.

Ook voor jou is het mogelijk om een bestelling voor anabolen te plaatsen op het internet. Ontdek de mogelijkheden. Kijk echter ook naar de kwaliteit en hoe jij zelf het beste de anabolen kunt gebruiken. Bestel niet om het bestellen, maar bestel omdat dit een bewuste keuze is.