testosteron verhogende booster supplementen kopen

[dt_sc_callout_box type='type6′]
probolan-50

Probolan 50

De epihydroxetiolan-17-ester, het belangrijkste ingrediënt van Probolan 50 zorgt voor een testosteron toename tot 400%. Deze natuurlijke anabole pillen zijn door zijn natuurlijke samenstelling 100 %  veilig te gebruiken. De unieke formule zorgt voor een aanzienlijke groei van de spiermassa zonder bijwerkingen.

[dt_sc_button type='type1′ link='https://www.nordiclabs.nl/visit/link/probolan/' size='small']Ga Naar Probolan50.nl[/dt_sc_button]
[/dt_sc_callout_box]

 

 

[dt_sc_callout_box type='type6′]
ghbalance

GH Balance

Een GH Balance kuurtje zorgt door zijn formule voor een verhoogt somatropine gehalte waardoor de algehele gezondheid wordt vergroot. Het transporteren van de eiwitsynthese en de aminozuren wordt verhoogd waardoor de regeneratie wordt gestimuleerd van het lichaamsweefsel.

[dt_sc_button type='type1′ link='https://www.nordiclabs.nl/visit/link/gh-balance/' size='small']Ga Naar Ghbalance.nl[/dt_sc_button]
[/dt_sc_callout_box]

 

 

[dt_sc_callout_box type='type6′]
metadrol

Metadrol

Een Metadrol kuur werkt bij het versnellen van het herstelproces waardoor er vaker zware trainingen gedaan kunnen worden. De spieren worden versterkt en het uithoudingsvermogen wordt vergroot. Een verbeterde prestatie en versnelde vetverbranding dankzij Metadrol.

[dt_sc_button type='type1′ link='https://www.nordiclabs.nl/visit/link/metadrol/' size='small']Ga Naar Metadrol.nl[/dt_sc_button]
[/dt_sc_callout_box]

 

 

 

Anabolen pillen zijn synthetische pillen welke afgeleid zijn van het mannelijke testosteron hormoon. Het brengt een androgeen effect teweeg waardoor mannelijke kenmerken versterkt worden. Denk hierbij aan het krijgen van meer spiermassa. Sinds de jaren vijftig worden steroiden pillen al gebruikt. Het was de Amerikaanse arts John Ziegler welke de moeder van alle anabole pillen heeft uitgevonden. Dit na een inspirerende sessie met het Russische team. De dokter werkte bij het gewicht heffer team van de wereldkampioenschappen. Er zijn op basis van zijn uitvinding nog veel meer anabole pillen en testosteron boosters ontwikkelt en bedacht.

 

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de kunstmatige hormonen pillen werken. Het belangrijkste is om te weten dat het helpt om steroïden te laten binden aan de androgene ontvanger in een spiercel. Hierna gaan ze over tot eiwitten. Hierdoor ontwikkelt zich snel meer spiermassa in het lichaam.
Ook helpen de steroiden om het verlies van eiwitweefsel tegen te gaan. Hierdoor blijven de spieren dus op een goed niveau werken. Het helpt dus om spiermassa op te bouwen en om het niet zo snel te laten verdwijnen.

Waar kun je testosteron kopen?

Er zijn verschillende manieren om anabole te kopen. Je kunt ervoor bij de apotheek terecht als je een recept hebt. Vaak ontbreekt dit.
Het is echter ook mogelijk om ze via verschillende webshops te bestellen en te kopen. Ze worden dan mooi bij je thuisgestuurd.
Ook bieden sommige sportscholen testosteron boosters aan.

Het is belangrijk om de beste kwaliteit testosteron booster te kopen. Door dit te doen is het mogelijk om volop te genieten van een goede en evenwichtige hormoonbalans in je lichaam. Ook beperk je zo de negatieve effecten van hormoonpillen het beste.

Het verschil tussen anabole pillen en injecties

Vaak denken mensen dat pillen veiliger zijn dan een injectie. Het is helaas niet het geval. Het is vaak beter om een injectie te nemen dan om te kiezen voor suplementen. Ook is het zo dat pilletjes voor een groot deel in het lichaam worden afgebroken, voordat ze hun werk kunnen doen. De lever zal een groot deel van de werkende stoffen van de steroiden afbreken. Hierdoor is de werking een stuk kleiner.
Als je kiest voor een injectie dan wordt de lever overgeslagen en worden de anabolen direct in de spieren ingespoten. Natuurlijk worden ook hier uiteindelijk een deel van de stoffen onschadelijk gemaakt door de lever. Het is echter minder groot dan wanneer je anbole pillen neemt. In dit artikel lees je alles over de voor en na delen.

Houdt ook rekening met mogelijke nadelige effecten van anabole pillen Je kunt last krijgen van haaruitval, meer last van acne, je kunt water gaan vasthouden en ook kleinere testikels krijgen. Ook is het mogelijk om een leververgiftiging te krijgen. Vrouwen kunnen last krijgen van baardgroei en een lagere stem.

Tips voor perfecte spieropbouw bij het gebruikt van testo boosters

man met gespierd ontblood lijftWe gaan er even van uit dat je een gezonde levensstijl hebt. Voldoende en gevarieerd eten, niet extreem veel alcohol- en drugsgebruik, niet rokend en wel wekelijks bewegen of sporten. Misschien probeer je wel net als vele anderen om een mooi gevormd lichaam te krijgen. Een goede spieropbouw is hierbij essentieel. Om deze spieren goed te kunnen zien zul je er ook voor moeten zorgen dat je geen overgewicht hebt, maar in dit geval gaan we er ook van uit dat je een gezond gewicht hebt. We beantwoorden de volgende vraag: hoe zorg ik voor de best mogelijke spieropbouw?

Bouwstoffen

Essentieel voor ons lichaam zijn verschillende stoffen. Denk bijvoorbeeld aan koolhydraten, vetten, eiwitten, vitamines en mineralen. Dit zijn allemaal stoffen waar een mens niet zonder kan. Spieren bestaan verreweg voor het grootste gedeelte uit eiwitten. Naast spieren bestaan ook haren, nagels, huid en hormonen in het lichaam uit eiwitten. Het is dan ook niet verrassend dat een mens voor een goede spieropbouw voldoende eiwitten moet consumeren. Per dag moet een volwassen persoon minstens 50 tot 60 gram eiwitten tot zich nemen.

Tekort

Wanneer je eenmalig een tekort aan eiwitten binnenkrijgt is er niets aan de hand. Zelfs een week met weinig eiwitten is geen probleem. Maar zou je weken- of maandenlang te weinig eiwitten eten dan merk je zeker dat je gezondheid achteruit gaat. Brekende en scheurende nagels zijn een van de eerste symptomen, samen met een verminderd energieniveau. Wanneer je een wondje hebt zal het langer duren voor de huid herstelt is. Ook organen kunnen het flink te verduren krijgen bij onvoldoende eiwitconsumptie, hoewel je dit minder snel zult merken. Ook speelt je testosteron gehalte een rol. Is je gehalte aan de de lage dan kun je testosteron kopen om snel je testo pijl weer omhoog te krijgen.

Extra

Ben je een fanatiek sporter en doe je bijvoorbeeld veel krachttraining dan kun je gebaat zijn bij meer dan de dagelijkse 50-60 gram eiwitten. Dit komt omdat de spieren zwaar belast worden door de fysiek inspannende sport. De spieren hebben dan meer eiwitten nodig om te herstellen. Het is niet absoluut noodzakelijk om supplementen te gebruiken maar dit maakt het wel een stuk makkelijker. Er is voldoende keus in verschillende eiwitproducten. In een ander artikel lees je hier meer over.

Producten

Tot slot noemen we hier een aantal producten waar veel eiwitten in zitten. De meeste eiwitten vind je in vis, vlees, noten en peulvruchten. Als je vegetariër bent moet je dus extra opletten dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. Gelukkig zijn er ook eiwitsupplementen die gemaakt zijn uit plantaardige eiwitten. Dit zou een belangrijke aanvulling kunnen zijn op je voedingspatroon.

 

De testosteronconcentraties op een natuurlijke manier verhogen

Als een man ouder wordt dan zal zijn testosterongehalte ook omlaag gaan. Het is een natuurlijke en ook normale ontwikkeling. Volgens de World Health Organization (WHO) hebben mannen tussen de 40 en de 55 jaar oud een testosterongehalte wat de helft is wanneer ze jong volwassen waren en dat komt door verschillende oorzaken. We bespreken graag met je wat deze redenen en oorzaken zijn en ook hoe je de afname van het testosteron zo veel als mogelijk terug kunt dringen.

Het testosteron op een natuurlijk manier verhogen

zon schijnt door de boomIn de testikels en in de bijnieren wordt testosteron aangemaakt in het lichaam van de man. Testosteron is een mannelijk geslachtshormoon. Ook vrouwen maken het aan in de eierstokken en de bijnieren, maar dan in mindere mate. Bij mannen worden vanaf de pubertijd continu zaadcellen gevormd in de zaadkanaaltjes en de testes. Tussen die zaadkanalen liggen groepen van endocriene cellen die het testosteron hormoon maken.  Testosteron zorgt voor het aanmaken van zaadcellen in de testes en zorgt ook ervoor, dat de secundaire mannelijke geslachtskenmerken starten. Denk hierbij aan het krijgen van een lagere stem, lichaamsbeharing en meer spieropbouw. Het hormoon zorgt voor de algehele opbouw van de spieren en de ontwikkeling van de spieren. Ook helpt het bij de vetverbranding door een toename van de spiermassa is het namelijk mogelijk om meer vet te verbranden. Het hormoon helpt ook bij het krijgen van meer daadkracht in stresssituaties. Je humeur zal verbeteren en ook je libido zal beter worden. Het zorgt daarnaast ook voor een gezonde hartfunctie.

 Hoe merk je dat het testosterongehalte te laag is?

Er zijn volgens het Amerikaanse bureau voor de statistiek meer dan 12 miljoen mannen welke een te laag testosteron gehalte hebben, wat bij 70 procent van deze mannen zorgt voor een erectiestoornis. Mannen (ook vrouwen trouwens) met een laag testosteron gehalte kunnen last hebben van de volgende symptomen.  Het gaat hier om:

 • Neerslachtige gevoelens en sombere gevoelens
 • Last van stemming wisselingen
 • Depressieve gevoelens
 • Het verlies van spiermassa
 • Geen spiermassa meer op kunnen bouwen in de armen en benen
 • Men heeft lasst van droge ogen en een bleekgezicht
 • Overtollig buikvet en love handles
 • Men heeft last van botontkalking
 • Men heeft minder zin in seks
 • Het ontwikkelen van borsten en andere vrouwelijke kenmerken bij een man
 • Last van erectie stoornissen
 • Spataderen rond de ballen
 • Een daling van het testosterongehalte

Het testosterongehalte wordt dus minder in het mannelijke lichaam, naarmate de man ouder wordt. De productie van het testosteron hormoon wordt al minder vanaf het 25e levensjaar. De daling loopt langzaam en met een paar mannelijke hormonen per jaar. Volgens de World Health Organization (WHO) hebben de mannen van 70 jaar en ouder nog maar 10 procent tot 20 procent van het testosterongehalte in vergelijking met de mannen van een jaar of 25. De gezondheidssite WebMD in Amerika heeft onderzoeken van de laatste jaren naast elkaar gelegd. Er is ontdekt dat er een link is tussen een lager testosteron gehalte en medische problemen. Van de 2100 mannen van boven de 45 jaar is de kans op een lager testosteron gehalte 2,4 keer hoger wanneer men ook obesitas heeft. Bij mannen met diabetes is het 2,1 keer zo hoog en bij mannen met een hoge bloeddruk is het 1,8 keer zo hoog. Uit de onderzoeken blijkt ook, dat andere medische problemen en een lage weerstand invloed hebben op de afname van het testosteron gehalte.

Er zijn meer factoren welke invloed hebben op de daling van het aantal testosteron in je lichaam. In de laatste 20 – 30 jaar is het testosteron gehalte bij mannen alleen maar lager geworden. Dit komt vooral door de volgende zaken.

Te weinig zink

pot met zink supplementenZink is een belangrijk mineraal voor een gezond testosteron niveau in je lichaam. Enzymen gebruiken het zink als een co-enzym om testosteron te kunnen aanmaken. Door het innemen van zink en zal daarnaast ook de werking van het aromatase tegen worden gegaan wat een indirect invloed heeft op de stofwisseling in een lichaam. Een licht te kort van het zink mineraal kan al zorgen voor een sterke afname van het testosteron gehalte. Verschillende onderzoeken onderbouwen dit wetenschappelijk. Uit het onderzoek blijkt ook dat een verhoging van zink door voeding of een supplement het negatieve effect kan terugdraaien. Een onderzoek uit 1996 van het Wayne State University of Medicijnen heeft aangetoond dat een zink supplement er voor kan zorgen dat het testosterongehalte na drie tot zes maanden weer gestegen was bij mannen rond de 64 jaar welke een tekort aan zink hadden.

Een onderzoek uit het jaar 1992 door CD Hunt en PE Johnson lieten zien dat wanneer mannen nog maar een korte tijd een zink tekort hadden het al snel voor een tekort aan testosteron zorgde. Een onderzoek uit het jaar 2011 onder net geen 90 mannen van 40 jaar tot 60 jaar stelden dat mannen me een normaal testosteronniveau veel meer zink in het lichaam hadden dan de mannen met een lager testosteron niveau. Behalve zin supplementen kun je ook testosteron kopen.

Een onderzoek van de Universiteit van Thran uit 2011 stelde dat een zink supplement nemen voor vier weken zorgde voor een hoger testosteron niveau na het sporten (met een hoge intensiteit). De groep welke een placebo kreeg had niet hetzelfde effect. De mannen tussen de 25 jaar en de 55 jaar oud met minder zink in hun lichaam hebben een hogere kans op een lager testosteronniveau in het lichaam. Het is gebleken uit het onderzoek wat in the African Journal van Medicine en Medical sciences was gepubliceerd. De onderzoekers stellen bovendien ook dat de invloed op de afname van de vruchtbaarheid onder mannen hierdoor beïnvloedt is.

Te weinig verzadigde vetten in het eten

Testosteron wordt van cholesterol aangemaakt. Wanneer men te weinig verzadigde vetten en omega 9 vetzuren eet is dit dus van invloed op het testosteron gehalte in het lichaam. We horen veel mensen zeggen dat de verzadigde vetten uit vooral eieren en vlees slecht zijn voor ons. Ze zorgen echter wel voor een hoger gehalte aan testosteron in ons lichaam. De meervoudige onverzadigde vetten welke in noten en vissen voorkomen zorgen daarentegen juist voor een lager testosteron. Uiteraard zijn ze uit andere oogpunten en invalshoeken juist zeer gezond. Een onderzoek uit 1997 heeft aangetoond dat een verhoogde inname van de dierlijke vetten de testosteron niveaus bij sporters (vooral bij krachttraining) verhoogden in vergelijking met mannen welke juist minder weinig vetten aten. In plaats van op je cholesterol te letten kun je ook testosteron bestellen.

Statines gebruiken

Cholesterolremmers of statines zijn een cholesterol verlagend medicijn. Testosteron wort van cholesterol gemaakt en zorgt voor een verlaging van het testosteron niveau in een lichaam. Het onderzoek van G Corona en V Boddi in 2010 liet al zien dat het gebruiken van statines zorgt voor hypogonadisme, wat een te lage spiegel is van de geslachtshormonen.

Minder maagzuur

testosteron pillenHet eten wat in je maag komt wordt door verschillende stoffen afgebroken en ook weer opgenomen. Hoe meer maagzuur iemand gebruikt en activeert, hoe meer van de verschillende voedingsstoffen worden opgenomen. Maagzuur helpt ook om bacteriën en virussen plus parasieten te doden. Ook speelt maagzuur een rol bij het aanmaken van testosteron. Wanneer iemand veel stress heeft wordt de aanmaak van maagzuur verminderd. Ook de zware metalen (waaronder kwik uit de amalgaamvulling) heeft invloed op de maagzuurproductie en problemen met het maagzuur kunnen ontstaan door de voeding welke niet goed verdragen wordt. Sommige stoffen zijn belangrijk om maagzuur aan te maken en wanneer er een tekort is, zal er minder maagzuur aangemaakt worden. De stoffen zijn onder andere zink en vitamine B1. Om een tekort aan testosteron op te lossen kun je testosteron kopen in plaats van op je maagzuur te letten.

 

Leave a Reply